Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Oppdag fitnessfilosofien treningsbransjen har holdt skjult:
FASTFIT
Hemmeligheten bak en veltrent kropp 
uten å "ofre livet" i prosessen
* FÅ TILSENDT BOKEN FRAKTFITT & PRØV GRATIS I 14 DAGER
For å få en stram, slank og sunn kropp: Trenger du ikke å trene mye, lenge eller til utmattelse. Du trenger ikke å bli varm, svett, stiv eller støl etter trening. Du trenger heller ikke spise "sunt", "rent" eller gå på diett. Dette er kun myter treningsbransjen har fått oss til tro på.
– Nikolai G. Høibo, forfatter av FASTFIT
Oppdag fitnessfilosofien treningsbransjen holder skjult!
Dette vil gi deg et paradigmeskift i hvordan du tenker om trening og kosthold. Uavhengig om du er nybegynner eller har drevet med trening og/eller idrett i mange år – så er dette kunnskap du ikke vil gå glipp av!  

Tror du at du trenger å trene til utmattelse for for å få en stram, slank og sunn kropp...? Eller at en varm, svett og støl kropp er tegn på at treningen er god...? 
Da bør du tro om igjen...
BOKEN SOM TAR ET OPPGJØR MED
TRENINGSBRANSJENS HEMMELIGHETER ... 
DEN STORE TRENINGSBLØFFEN:
"Hvordan vi ble lurt til å trene til utmattelse..."
Oppdag hvordan treningsbransjen førte oss bak lyset for å tjene mer penger. Forstå den strategiske forskjellen mellom å trene til utmattelse og trene for å se bra ut – og HVORFOR du MÅ velge mellom dem. (Du kan ikke velge begge...om du forsøker vil du mislykkes.)
PSYKOLOGI:
"Hvordan du utnytter latskap for å få drømmekroppen…"
Oppdag hvorfor noen gleder seg til trening istedenfor å grue seg. Lær hvordan de best trente beholder lysten til å trene selv om du ikke er motivert....
... OPPDAG FASTFIT METODEN...
FASTFIT FILOSOFIEN
"Den raskeste (og beste) måten å bygge muskler og forbrenne fett..."
Oppdag hvordan du kommer i gang med treningen, når du ikke engang vet hvor du skal begynne. Lær hva modeller gjør for å komme raskt i gang på best mulig måte.
"DEN UMOTIVERTES HEMMELIGHET"
"Hvorfor du ikke trenger viljestyrke for å få en veltrent kropp..."
Oppdag den selvregulerende mekanismen som påvirker hvordan kroppen din ser ut, og hvorfor toppidrettsutøvere ikke er avhengig av viljestyrke for å gå på trening – slik bruker du samme trikset!
...FITNESSFILOSOFIEN 
ALLE SNAKKER OM...
Hvorfor det er lurt 
"jukse" med kostholdet...
"Diett" - god eller dårlig idé?
Oppdag hvorfor det er en god idé å "jukse" med kostholdet. Lær hvorfor du ikke trenger å spise "sunt". Se den virkelige grunnen til at du tjener på å spise "hva du vil – når du vil"
«110% PERFEKT-FEILEN"
"Hvorfor de mest motiverte ofte gir opp først..."
Oppdag den frustrerende grunnen til at de mest motiverte sliter seg gjennom treningsøkter, 
uten å bli belønnet – hvorfor de aldri får resultater og slutter å trene.
”For å se ut som en undertøysmodell, trenger du ikke strebe som en maratonløper, trene og spise som en bodybuilder, eller leve som en toppidrettsutøver. 
Du trenger bare å vite hva du skal gjøre”.
– Nikolai G. Høibo, forfatter av FASTFIT
* FÅ TILSENDT BOKEN FRAKTFITT & PRØV GRATIS I 14 DAGER
Hva sier folk som har lest bøker av forfatteren...
«Boka er fantastisk😄👏👍»
Anmeldese av Kirsti Blomli
«Vil bare si at dette er spot on og knallbra. MY BIBLE NOW! Stå på, fortsett å levere høy kvalitet med no nonsese.»
Anmeldese av Ingunn Soot
«Jeg vil bare si at du har skrevet en helt enormt bra bok..."
Anmeldese av Vanja, Gründer 
av Kvist & Kvae
HVA SIER DE SOM HAR PRØVD FASTFIT? •

"Det beste med Fastfit filosofien? At jeg kan gjøre det jeg er glad i, spise det jeg er glad i, kunne trene kontrollert og glede meg til neste gang og fortsatt få gode resultater. At jeg har fått åpnet øynene for hva jeg har vært utsatt for av bransjen i så mange år. At jeg generelt er mer kritisk til hva som blir fortalt."

Christian Hofsøy 34 år, fornøyd leser av boken.

"Etterhvert som du leser vil du oppdager for deg selv hvor i øyeåpnende denne informasjonen er. Du vil merke at interessen for det han har og si vil fortsette å vokse og du vil bli stadig mer ivrig på å komme i gang umiddelbart med denne metoden!"

Kjetil Henriksen, tobarnsfar og forfatter av boke Lønnsom Oppussing

"Hvis du er lei av å trene, gitt opp eller vurdere å slutte fordi du ikke gidder å sløse mer tid og penger på noe som ikke gir resultater uansett. Da er denne boken for deg".

Pål R. Hetland, forfatter og gründer av Klar Effekt Gründerskole
Vi har blitt lurt av treningsbransjen!
(Du kan få en veltrent kropp du er stolt av...
...uten å "ofre livet" i prosessen).
Bildet: Forfatter Nikolai G. Høibo trente før 5-6 ganger i uken til utmattelse og gikk på diett uten å få resultater. Nå  følger han FASTFIT fitnessfilosofien: trener 2-3 ganger og spiser vanlig husholdningsmat og ser slik ut året rundt.
Har du stusset over at folk bare blir tjukkere og tjukkere – til tross for at det nå finnes flere treningssentre, personlig trenere, dietter og kosttilskudd enn noen gang før... ?

Hvis du har tenkt at det må være noe fryktelig galt her – så har du helt rett! Jeg er her for å fortelle deg at det meste du har hørt om hva som skal til for å en veltrent kropp ikke bare er overkomplisert – men totalt unødvendig.

Hei Nikolai her, forfatter av FASTFIT, jeg har studert idrett, trent styrke siden jeg var 14 år, drevet aktivt med svømming og jobbet over 10 år på et av Norges største treningssenter – men det var det ikke før jeg forlot bransjen jeg forstod at vi har blitt lurt.

I åresvis trente jeg styrke 5-6 ganger i uken. Jeg løp og trente ofte til utmattelse. Jeg brukte tusenvis av kroner på kosttilskudd og testet flere dietter – uten å få resultatene jeg var ute etter.

Selv om jeg aldri var redd for å prøve noe nytt, stilte jeg aldri spørsmål til de grunnleggende antakelsene mine:

Jeg trodde at det å bli varm, svett, støl og stiv var indikatorer på at treningen var god – men så feil kan man ta!
Det er ikke din feil! 
Som alle andre var jeg sikker på at det var umulig å få "drømmekroppen" – uten å følge strenge dietter og trene til mange ganger i uken. 

Så da jeg var ferdig med å studere og hadde begynte å jobbe – innrettet jeg meg gradvis etter livets "realiteter". Jeg innså at som gründer og familiefar var det ikke mulig til å trene så mye som før.

Derfor begynte jeg å tro at livet med veltrent "svømmerkropp" kom til å bli et minne fra fortiden – at de 10 kg fett som dekket vaskebrettet ikke lenger var «midlertidig» – og at bare måtte akseptere å måtte ha "pappakroppen" resten av livet. 

Selv om jeg fortsatte å trene og spiste "sunt" – så var jeg ikke nærheten av å se bra ut lenger. Jeg så bare verre og verre ut. Men jeg klandret aldri noen andre enn meg selv:  

Jeg tenkte bare at jeg ikke hadde trent hardt nok, lenge nok og ofte nok til å forvente se bra ut – men det skulle vise seg at jeg tok grundig feil! 
Revurderte alt (Sannheten er skjult...)
For snart syv år siden kom jeg tilfeldigvis til å overhøre to bransjetopper diskutere hvordan de skulle lansere et nytt kosttilskudd – selv om de visste at det ikke fungerte! 

Den tjue minutter lange samtalen fikk meg til å innse at jeg hadde vært svært naiv og godtroende til bransjen. Jeg bestemte meg der og da for revurdere alt jeg hadde lært om kosttilskudd, trening og ernæring.  

Jeg måtte finne ut av om det var flere løgner, og jeg ville finne ut av hvordan jeg kunne se bra ut –uten å måtte "ofre livet" i prosessen... 

Etter 6 år med intens leting, prøving og feiling... tør jeg endelig konkludere: 

Ikke bare er det mulig å få "drømmekroppen" ... men det krever mye mindre innsats enn hva som generelt "akseptert" å oppnå en veltrent kropp.

Vi rekker ikke gå inn på det nå, men som jeg skrive i boken:  

"For å få en stram, slank og muskuløs kropp: Trenger du ikke å trene mye, lenge eller til utmattelse. Du trenger ikke å bli varm, svett, stiv eller støl etter trening. Du trenger heller ikke spise "sunt", "rent" eller gå på diett". Dette er sannheten enten du tror det eller ikke".

Sannheten er at det finnes en rask, enkel og fornøyelig metode for å se veltrent ut – og den er blitt skjult av treningsbransjen. 

Så om du har lyst på en veltrent kropp – men tenkt at det ikke verdt å "ofre livet" i prosessen? Da bør lese FASTFIT-boken og ta i bruk fitnessfilosofien med en gang.

KORT OM FORFATTER:
Nikolai G. Høibo MSc.
Forfatter Nikolai G. Høibo er familiefar, siviløkonom og gründer. Han er gift og har to barn. Han har studert idrett og holder en mastergrad i økonomi. Han jobber som forretningsutvikler og har så langt skrevet to bestselgende bøker: ToppkarakterSystemet og Tre steg til tidsfrihet. I tillegg til Fastfit filosofien, har han utviklet FokusKvadranten og mentalkurset Vinn uten viljestyrke.  Han har holdt forelesninger ved alle universitet og de største høgskolene i Norge. Foreløpig har mer er enn 25 000 personer deltatt på hans kurs og foredrag.
Hvis du vil vite hvordan man bygger en kropp du er stolt av, 
på en rask, enkel og fornøyelig måte– trykk på knappen under nå!
*FÅ BOKEN TILSENDT FRAKTFRITT & PRØV GRATIS I 14 DAGER
HVA FINNER DU I BOKEN? •
I boken vil du oppdage fitnessfilosofien FASTFIT som gjør det mulig å få en veltrent kropp – uten å "ofre livet" i prosessen. 

Du vil forstå en gang for alle at det ikke trenger å være vanskelig å se bra ut naken. Du vil innse at treningsbransjen har lurt deg til å tro at det kreves enorm viljestyrke og selvdisiplin for å komme i form. Det gjør det ikke.
Tre hemmeligheter du ikke vil gå glipp av:
  • Hemmelighet #1:  ”En ubevisst grunn til selvsabotasje” – Hvordan egoet ditt står i veien for din egen suksess – bruk selvbildet for å vinne uten viljestyrke.
  •  Hemmelighet #2: Kompliser og profitter” –Lær hvordan treningsbransjen tjener penger – og hvorfor folk flest aldri får resultater på trening.
  •  Hemmelighet #3: ”Spis hva du vil – når du vil” – Hvorfor du ikke trenger å spise flere ganger om dagen, gi opp favorittmaten din eller følge vanskelige dietter for å gå ned i vekt.
  •  +++MYE MER!
PÅ INNSIDEN •
->. Lær om hvorfor du ikke får hele sannheten fra treningsbransjen. (Motivene bak vil overraske deg).
-> Kroppsfasongen som gjør menn uimotståelig blant kvinner, forbilder for sine barn og ledere blant menn. 
->. "PT-testen": Spørsmålet personlige trenere ikke vil svare på. (Tjukke gruppeinstruktører vil ikke at du spørr dem om dette!)
->. Hvorfor du ikke har hatt sjans til å lykkes før nå, og hvorfor denne muligheten nok er din siste og eneste sjanse til å oppleve å ha en kropp du elsker.
->. Det meste du har hørt om hva som skal til for å lykkes ikke er direkte feil – men overkomplisert eller bare totalt unødvendig. 
->. Hvorfor janteloven er en av de største barrierene for å se bra ut.  
-> Hva som har forhindret oss i å få vaskebrett.  
-> Hemmeligheten til rask muskelvekst og fettforbrenning. Hvorfor folk flest gjør det motsatte av det som kreves.
->Hvordan selvbildet må endres før du kan se bedre.
-> Den merkelige grunnen til at du ikke går ned i vekt – en ubevisst grunn til selvsabotasje
-> Casestudiet: "Det starter med å avlære vranglære".
->Trikset bodybuildere og personlig trenere bruker for å lure vanlige folk.
->. Den vitenskapelig testede metoden for å redusere fettprosenten.
-> Casestudiet: Fra "pølsekroppen" til veltrent på 90 dager"
-> Hvorfor det å få drømmekroppen ikke er en ”umulig” oppgave.
->. Casestudiet: "Var vanskelig å tro at det er mulig før jeg fikk se resulatene".
FLERE TILBAKEMELDINGER •
Om du er interessert trykk på knappen under:
* FÅ TILSENDT BOKEN FRAKTFITT & PRØV GRATIS I 14 DAGER
FASTFIT ET KONSEPT AV IDÉKLEKKERIET - OPPHAVSRETT @ 2018 - ALLE RETTIGHETER RESERVERT